nilfisk schrobmachine
 
 
SC100 schrobzuigmachine Officiële Nilfisk-website.
De Nilfisk SC100 is een compacte schrobzuigmachine voor de reiniging van krappe ruimten. Vergeleken met de handmatige reiniging met de traditionele mop is dit de snelste oplossing voor de reinigingsklus. Met de Nilfisk SC100 schrobzuigmachine kan zowel vooruit als achteruit worden gewerkt omdat de zuigmonden voor en achter de borstel zijn geplaatst.
Schrobmachines Schoonmaakmachines Koop of verkoop uw nieuwe en tweedehands machines en gereedschappen Werktuigen.nl.
De schrobmachine beschikt over een dubbel disk schrobdek met een werkbreedte van 55 cm. Metech Sweepers Scrubbers Barneveld Netherlands. Nilfisk BR 1100 S. De Nilfisk BR 1100 opzit schrobmachine is uitermate geschikt voor het grondig reinigen van de grote oppervlakken!
Professionele Schrobmachine Nilfisk Blue Line Gröninger.
Gröninger is Nilfisk Select Partner voor verkoop, service, reparatie, onderdelen en accessoires van professionele walk-behind achterlopers schrob-/ zuigmachines en schrobmachines van de SCRUBTEC categorie. Behalve dit kernassortiment heeft Gröninger ook de beschikking over het pakket machines van Nilfisk Outdoor Division.
Nilfisk veeg en schrobzuigmachine.
Nilfisk veeg en schrobzuigmachine. Nilfisk 1301 passende onderdelen. Nilfisk 215 passende onderdelen. Nilfisk 355 passende onderdelen. Nilfisk 700 passende onderdelen. Nilfisk BR 652-752-752C passende onderdelen. Nilfisk BR850 passende onderdelen. Nilfisk CR 1000 passende onderdelen. Nilfisk serie CA 340 passende onderdelen.
Nilfisk Advance BR 1100 SC Schrobmachine Weterings Mechanisatie.
Nilfisk Advance BR 1100 SC Schrobmachine. Bekijk grote foto. Let op: variabele specificaties van toepassing. deze machine maken wij compleet naar uw wensen. De Nilfisk Advance BR 1100 is een zit schrob-zuigmachine die is uitgevoerd met het nieuwe Ecoflex systeem, dat het verbruik onder controle houdt, maar ook de mogelijkheid biedt om indien noodzakelijk een kortstondige verhoging van water, reinigingsmiddel en borsteldruk te geven voor de zwaar vervuilde oppervlakken.
CA 330 Officiële Nilfisk-website.
Bezoek voor lokale informatie een van onze landenwebsites. Ga naar onze wereldwijde contactgegevens, wanneer uw land niet in de lijst staat. Onze Nilfisk landenwebsites. Onze Nilfisk landenwebsites. Staat uw land niet in de lijst, kijk dan op onze Internationale contactpersonen.
Nilfisk SC351 Full PKG: 9087341020 prijs is incl BTW GSC Nilfisk Stofzuigers onderdelen.
De Nilfisk SC351 schrobzuigmachine biedt zowel voorwaarts als achterwaarts schrobben en reinigen met een indrukwekkende borsteldruk van 27 kg. De gebruiker merkt heel snel hoe waardevol deze eigenschap is voor het reinigen van krappe ruimten, tussen, onder en achter tafels, stellingen en meubels.
Professionele Schrobmachine Nilfisk Blue Line Gröninger.
Schrobmachines en Schrob-zuigmachines van Nilfisk en Kärcher. Nieuw Nilfisk Scrubtec 334. Gröninger levert professionele schrobmachines en schrob-zuigmachines met bijbehorende toebehoren, onderdelen en accessoires van Nilfisk en Kärcher. Wij zijn Nilfisk Select Partner voor verkoop, onderhoud, service, reparatie, onderdelen, reinigingsmiddelen en accessoires van professionele schrobmachines en schrob-zuigmachines.
Vind nilfisk schrobmachine op Marktplaats.nl.
Schrobmachine Nilfisk alto scrubtec 343B. Zo goed als nieuwe schrobmachine van het merk nilfisk deze schrobmachine is voorzien van nieuwe zuigrubbers borstel en 2 accus van 12 v met ingebouwde lader. nilfisk ba 513 d schrobzuigmachine schrobmachine. Goedwerkende nilfisk ba 531 d schrobmachine schrobzuigmachine.

Contacteer ons

Op zoek naar nilfisk schrobmachine?