schrobmachine
 
 
schrobmachine alles-over-reinigingsmachines.
We geven onderstaande aan om u en de leveranciers niet onnodig te belasten met informatieaanvragen voor een schrobmachine die wellicht toch niet bij uw budget in de buurt zal komen. De prijs van een schrobmachine die veelal bedrijfsmatig in wordt gezet begint bij / 1500, excl.
Schrobmachine kopen/huren/leasen Gratis demo op uw vloer.
De Micromini schrobmachine is geschikt voor het schrobben en droogzuigen van de meest uiteenlopende vloersoorten. De Micro vindt zijn weg in magazijnen, productiefaciliteiten, retail, automotive, institutie, etc. Neem contact op voor meer informatie. Schrobmachine Micromini specs. Schrobmachine loop accu. 38/38 liter watertanks.
Professionele Schrobmachine Nilfisk Blue Line Gröninger.
Wij zijn Nilfisk Select Partner voor verkoop, onderhoud, service, reparatie, onderdelen, reinigingsmiddelen en accessoires van professionele schrobmachines en schrob-zuigmachines. Ook zijn wij al decennia lang uw Kärcher Dealer voor uw professionele schrobmachines en schrob-/zuigmachines uit de series B, BR en BD.
Schrobmachine kopen? Dé Schrobzuigmachine Specialist.
Schrobmachine met kabel. Tot driemaal krachtiger dan schrobzuigmachines op batterij. Daarnaast zijn de bekabelde machines relatief voordelig, omdat wordt bespaard op accuonderdelen. Cleanmastershop.nl biedt een viertal machines met kabel aan, namelijk de TT 1535, TT 1840, TT 4045 en de TT 4055. Schrobmachine met batterij.
Schrobmachine kopen, huren of leasen Steenks Service.
Bovendien hoeft uw schrobmachine nooit werkloos aan de kant te staan, aangezien onze onderhoudsdienst eveneens service en reparatie op locatie levert. Wilt u liever geen schobmachine kopen, maar juist voor kortstondig gebruik een schrobmachine huren? Ook dan is Steenks Service de schrobmachine-specialist voor u!
Reinigingsapparatuur Tennant Company industriële reinigingsmachines, schrobmachines, veegmachines.
Tennant Company ontwerpt, produceert en verkoopt een uitgebreid assortiment vloerreinigingsmachines voor reiniging binnen en buiten. Zoek een schrobmachine, veegmachine, extractor, stofzuiger, polijstmachine, vloemachine, green machine voor buitenshuis, straatveegmachine, veegschrobmachine, reinigingsmachine voor alle oppervlakken of andere Tennant-reinigingsapparatuur die geschikt is voor uw omgeving.
Waterkracht Schrobmachines voor het schrobben van vloeren.
Waterkracht heeft schrobmachines in haar assortiment voor het schrobben van vloeren. Van een zeer compacte schrobmachine voor kleine oppervlakten tot een grote schrobmachine voor het schrobben van grote oppervlakten. Deze machines hebben een grote wendbaarheid dankzij de optimale verspreiding van het gewicht en een groot bedieningsgemak door een overzichtelijk bedieningspaneel.
Schrobmachine Wikipedia.
Een schrobmachine is een machine die als hoofddoel heeft om een vloer te schrobben met bijvoorbeeld een roterende ronde borstel of een excentrisch bewegende vierkante borstel. De meest eenvoudige machine is een zogenaamde eenschijfsmachine. Dit is een machine die met de borstel op de ondergrond staat en door middel van een elektromotor de borstel laat roteren.
Schrobmachines ROVAC Facilitaire producten.
Technische gegevens Cleanfix schrobmachine RA 501 E: Stroom 230 V/50 Hz Vermogen borstelmotor 1400 Watt Vermogen zuigmotor 750 Watt Vacuumvermogen 19 kPa Schoonwatertank 35 liter Vuilwatertank 40 liter Zuigbreedte 82 cm Werkbreedte 51 cm Borsteldruk 34 kg Borsteltoerental 180 1/min.

Contacteer ons

Resultaten voor schrobmachine