professionele stofzuiger
 
 
Professionele stofzuigers Zakelijk Particuliere prijsweergave.
Hier vind U professionele stofzuigers. Artikelen 1 tot 9 van 23 in totaal. Tonen als: Foto-tabel Lijst. Sorteer op Naam. BTW: 32149, Incl. Toon in vergelijking. NILFISK VP300 ECO STOFZUIGER. BTW: 13884, Incl. Toon in vergelijking. NILFISK VP300 HEPA STOFZUIGER.
Stofzuigers en afvalzuigers bestellen? Manutan.
Stofzuiger Numatic Henry en Hetty 9 L. Verpakt per 1 stuk. catentry_id" 1552142, Attributes" ItemImage" /img/S/GRP/IC/AIG3501472.jpg, ItemImage467" /img/S/GRP/IC/AIG3501472.jpg, ItemThumbnailImage" /img/S/GRP/IC/AIG3501472.jpg." Stofzuiger Kärcher 7 L. Verpakt per 1 stuk. catentry_id" 1552140, Attributes" ItemImage" /img/S/GRP/IC/AIG2352507.jpg, ItemImage467" /img/S/GRP/IC/AIG2352507.jpg, ItemThumbnailImage" /img/S/GRP/IC/AIG2352507.jpg." Numatic Stofzuiger NVQ 380 B 22 15 L Rvs.
Professionele stofzuiger Facility Trade Group.
Wij bieden diverse professionele stofzuigers aan, variërend van een waterstofzuiger van 45 liter tot een rugstofzuiger. Om het effect van de stofzuiger te vergroten, de mate van hygiëne nog verder te verbeteren én ergonomisch te werk te kunnen gaan, bieden wij diverse aanvullende producten.:
Industriële Stofzuigers Nilfisk Blue Line Gröninger.
Meer info over professionele veiligheidszuigers, stof-/waterzuigers en stofzuigers. Op het gebied van stofzuigers en waterzuigers nat en droogzuigers kan met overtuiging gezegd worden dat het assortiment van de Nilfisk groep het meest compleet is. Machines voor stofzuigen en waterzuigen dienen volledig aangepast te zijn op specifieke gebruiksomstandigheden.
Industriële stofzuigers Hygienesupply.nl.
De stofzuigers moeten niet alleen groter zijn, maar ze moeten natuurlijk ook beter presteren dan een normale stofzuiger. Veel van de professionele machines zijn voorzien van een speciaal filter. Hierdoor heeft u de zekerheid dat de stofzuiger zelfs de kleinste stofdeeltjes niet uitblaast.
Industriële stofzuigers Officiële Nilfisk-website.
Onze stofzuigers zijn zo ontwikkeld dat ze geen enkele ontbrandingsbron ontvlammen, waardoor het gebruik van de stofzuiger veiliger is. Door het AntiStatic-systeem van Nilfisk is de stofzuiger altijd geaard. Dit betekent dat wanneer een Nilfisk-machine werkt met een geleidende afzuigslang, de statische energie direct ontladen wordt.
Professionele Stofzuiger kopen BESLIST.nl Beste merken.
CV 48/2 ADV TAPIJTBORSTELZUIGER Een professionele, staande stofzuiger met twee motoren met innovatieve, gepatenteerde centrifugaalkoppeling, een werkbreedte van 480 mm, uittrekbare slang en telescopische buis voor het reinigen, kammen en opfrissen van textielvloeren en stoffen bekleding in hotels, boetieks, winkels, kantoren, winkelcentra e.
VVS-Online.nl Nilfisk onderdelen shop vootr bouwstofzuigers.
Professionele Stof en waterzuiger Onderdelen. Professionele Stofzuiger Onderdelen. Reinigingsmiddel voor Schrobzuigmachines. Stofzuigers voor bedrijven zijn robuust, stil en hebben een grote actieradius. Een Viper, Nilfisk en Numatic stofzuigers hebben altijd een stofzak nodig. Het motorvermogen is maximaal 900 Watt. Een stofzuiger kan geleverd worden met een Hepa filter, telescoopbuis en oprolbaar snoer of juist in een eenvoudige versie met vaste zuigbuizen, los snoer en geen Hepa filters maar alleen een motorfilter.
Professionele stofzuiger kopen? Frank.
Niet alleen in huis, maar ook in kantoren, fabriekshallen en werkplaatsen. Omdat u deze ruimtes moeilijk te lijf kunt gaan met een huishoudelijke stofzuiger, bieden wij ook krachtige professionele stofzuigers. Deze bedrijfsstofzuigers zijn speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. Op deze pagina vindt u niet alleen nat-droog-stofzuigers voor in de bouw, maar ook krachtige stofzuigers voor kantoren.

Contacteer ons

Zoeken naar professionele stofzuiger