nilfisk almere
 
 
Bedrijfsinformatie Nilfisk BV, Almere.
NL-1322 AN Almere. Nilfisk is leverancier van industriele stofzuigers in de ruimste zin van het woord. Nilfisk biedt oplossingen in eenfase en driefase machines, mobiele machines en stationaire installaties, zowel voor droge toepassingen als voor vloeistoffen. Beveiligde machines voor explosiegevaarlijke omgevingen behoren ook tot het leveringsprogramma evenals perslucht aangedreven stofzuigers.
Nilfisk BV Warehouse Totaal.
Nilfisk en CFM hebben hun krachten gebundeld. Nilfisk-CFM is de naam van de nieuwe grootste fabrikant van industriële stofzuigers. Sinds begin dit jaar verloopt de distributie rechtstreeks vanuit de Nilfisk-Advance vestiging in Almere. Nilfisk maakt al een aantal jaren deel uit van de Nilfisk-Advance groep.
Nilfisk-shop.nl uw betrouwbare Nilfisk Stofzuiger leverancier.
De Nilfisk Select wordt geleverd met een 5 jaar garantie Nilfisk Select-modellen worden geleverd met een A of A label. Nilfisk Select Blue SBCO13PO8A1 A Label. Prestatie de Nilfisk select scoort voor stofopname op tapijt eenA" en op harde vloeren een A" op het energielabel.
Nilfisk-Advance BV BulkTech. Facebook. Google. Linkedin. RSS. Twitter. Facebook. Google. Linkedin. RSS. Twitter.
Speciaal voor de beton industrie en de mijnbouw leveren wij ook hoogvermogen zuigers met een vermogen tussen 30 kW en 85 kW. Voor verpakkingsmachines hebben wij een lijn compacte machines die ingebouwd kunnen worden, zodat de productie moeiteloos door kan gaan. Bedrijfsnaam: Nilfisk-Advance BV Adres: Versterkerstraat 5 Postcode: 1322 AN Stad: Almere Provincie: Flevoland Land: Netherlands Telefoonnummer: 036-5460700 Faxnummer: 036-5235148 Website van bedrijf: Nilfisk-Advance BV Social media.:
Nilfisk is een van de belangrijkste leveranciers van reinigingsoplossingen Officiële Nilfisk-website.
Bescherm uw gezondheid door de juiste industriële stofzuigers te gebruiken die geschikt zijn voor het opzuigen van gevaarlijk stof. Nilfisk was de eerste leverancier van hogedrukreinigers die boilers met hoog rendement integreerde in warmwaterhogedrukreinigers in overeenstemming met Europese wetgeving. 1322 AN Almere.
Nilfisk.
Nilfisk CS7010 combinatiemachine. Nilfisk CS7010 combinatiemachine is een schrobzuig, en veegmachine in één. Nilfisk SW800 veegmachine. Nilfisk SW8000 industriële veegmachine, zeer geschikt voor zware omgevingen en zwaar gebruik. Nilfisk SW5500 veegmachine voor grondige reiniging. Nilfisk SW4000 veegmachine. Nilfisk SW4000 compacte ride-on veegmachine.
Nilfisk BV Openingstijden Nilfisk BV Versterkerstraat.
Openingstijden Nilfisk BV Versterkerstraat 5 in Almere. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Versterkerstraat in Almere. Neem vandaag contact op. Copyright 2007 2018 Openingstijden.nl, onderdeel van Locally.nl B.V.
Nilfisk-Advance ALMERE Techniekwerkt.
Nilfisk is niet alleen wereldwijd een van de grootste leveranciers van reinigingsmachines, maar we zijn ook een van de meest dynamische bedrijven. Van lokale funkties in verkoop en productie tot aan internationale management functies, we zouden wel eens dé functie kunnen hebben waarnaar u op zoek bent. Stel uzelf voor. We zijn een multicultureel bedrijf dat altijd in beweging is, we zijn altijd op zoek naar gekwalificeerde kandidaten. Als u in een internationaal multicultureel bedrijf zou willen werken, stuur dan uw Curriculum Vitae met uw perspectieven per email naar: werkenbijnilfisk.nl@nilfisk.com of stuur uw Curriculum Vitae met uw perspectieven in het Engels naar careers.com@nilfisk-advance.com. Bedrijven met vacatures in de regio ALMERE.
Nilfisk B.V. in Almere Groothandel in elektrische apparatuur Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Website Nilfisk B.V. Uw website aanpassen? Aanverwante rubrieken in Almere. Groothandel in ict-apparatuur Almere. Groothandel in elektrische apparatuur Almere. 2018 Telefoonboek B.V. personen en bedrijvengids van Nederland! Via onze website maken wij gebruik van cookies en scripts voor een betere werking van de website.

Contacteer ons

Resultaten voor nilfisk almere